Praktisk info

HVAD:

Startup Weekend er en international iværksætter­event, som nu for første gang afholdes på Christiansborg. Som noget nyt inviteres foruden iværksættere også politikere, meningsdannere og offentlige ansatte til samme event.

På 54 timer samles nogle af landets skarpeste og mest kreative hjerner for at udvikle innovative idéer og løsningsforslag for Danmark.

 

HVORNÅR:

Startup Weekend Borgen afholdes for første gang den 4.-6. oktober 2013.

Se programmet HER (link – pop-up vindue/PDF)

 

HVOR:

Fællessalen, Christiansborg Slot 1, 1240 København K

2011_Faellessalen.Fotograf.AndersHviid_210311_4794

 

HVEM:

Formålet er at samle både erhvervslivet, iværksættere, offentligt ansatte, studerende og borgere under samme tag i 54 timer.

 

HVORDAN:

På den første dag skal deltagerne på 60 sekunder pitche deres idéer. Derefter udvælges 15 idéer, og deltagerne vælger hver især den idé, som de ønsker at arbejde videre med. Hvert team sammensættes så vidt muligt således, at deltagernes interesser og kompetencer supplerer hinanden.

 

MENTORER:

Et hold af mentorer inden for iværksætteri, forretningsudvikling, jura, økonomi og innovative processer står klar til at hjælpe deltagerne med faglig sparring i hele weekenden.

PROCESFACILITATORER:

Weekenden bliver styret af professionelle facilitatorer, som kickstarter processen fredag og guider de 15 hold efter behov lørdag og søndag.

Facilitator-teamet er sammensat af folk, der arbejder professionelt med innovative processer og har erfaring fra tidligere afholdte Startup Weekends.

Mød facilitator-teamet HER (link)

 

POLITIKERBESØG:

I løbet af weekenden lader vi politikere besøge de forskellige teams, så de kan få en fornemmelse af, hvordan der arbejdes, og så de kan komme med spørgsmål og input til den kreative proces.

Besøgene varer 45 minutter og er lagt, så hvert team får besøg en enkelt gang i løbet af weekenden:

-        Fredag kl. 17 og kl. 19

-        Lørdag kl. 10, kl. 14 og kl. 18

 

RÅDGIVNING, KONTORPLADS, MENTORER OG PRE-SPRINGBOARDS:

Når deltagerne vågner op mandag morgen efter, at SWBorgen er slut, vil vi gerne fortsætte med at hjælpe dem med at realisere deres idéer. I samarbejde med sponsorer og partnere, har vi derfor lavet en palet af støttemuligheder, der kan matche projekternes individuelle behov – og disse kender vi jo først, når weekenden er omme.

Paletten består derfor af muligheden for 1-årigt mentorforløb, coaching på forretningsudvikling, pre-springboards og arbejdspladser i inspirerende kontormiljøer.

[vimeo 44633289 w=500&h=280]


Copyright © 2013 Startup Weekend Borgen